Reviews

Deze vrouwen gingen je voor en delen graag hun ervaring

“Ik heb altijd al veel last gehad van menstruatieklachten en had deze klachten min of meer geaccepteerd. Ik dacht dat het er nu eenmaal bij hoorde. Tot ik met Willemijn sprak en mijzelf ging afvragen: zou het misschien ook anders kunnen? Willemijn had zich goed voorbereid op onze afspraak op basis van wat ik had ingevuld in de vragenlijst. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over welke invloed hormonen en leefstijl hebben op lichaam en geest en hoe dit alles met elkaar samenwerkt. Het consult met Willemijn heeft mij veel bewustwording en inzicht gegeven in wat ik anders zou kunnen doen. Met een aantal aanpassingen voel ik me echt beter! Ik voel mij energieker en heb beduidend minder hoofdpijn. Ik ben erg blij dat Willemijn me geholpen heeft!”

Petra

Al enige tijd liep ik met de vraag of mijn hormoonhuishouding in disbalans zou kunnen zijn. Dit vanwege mijn doel om gewicht te verliezen, helaas bereikte ik niet het gewenste resultaat. In contact gekomen met Willemijn. Na het telefonisch kennismakingsgesprek inclusief het bepalen van de hulpvraag en het invullen van de vragenlijst, volgde de anamnese. Op basis van de ingevulde vragenlijst gaf Willemijn een gedegen advies. Ik heb het consult als zeer waardevol ervaren. Willemijn heeft veel kennis van zaken op haar vakgebied. Daarnaast heeft ze persoonlijke aandacht in de zin dat ze de de tijd neemt en vertrouwen geeft.  Twijfel je al langer om een expert in te schakelen voor je hormoonhuishouding? Ik beveel Willemijn van harte aan. Ze is expert op het gebied van hormoonhuishouding in de breedste zin van het woord.

Spreek ik jou binnenkort?

Ik kijk graag met jou of met jullie mee. We zoeken naar mogelijkheden om jouw (hormoon)balans te optimaliseren. Om je fitter, energieker en vitaler te laten voelen. We zoeken naar oorzaken en oplossingen. Daarbij kijken we naar wat voor jou haalbaar is en past bij jouw situatie.